Kortingscodes en acties bij Tofvel

Bij Tofvel stimuleren we geen overconsumptie. In plaats daarvan zetten wij ons liever in voor duurzaamheid, eerlijke handel en aandacht voor mens, dier en milieu. Daarom hebben we op dit moment geen actuele kortingscode, couponcode of actiecode. Dit betekent niet dat we nooit korting geven, maar als we wel een keer een mooie actie hebben, dan vind je het op deze pagina. 

Wil je op de hoogte blijven van onze (duurzame) acties, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan ben je altijd als eerste op de hoogte van acties, nieuwe kleuren en modellen en meer.

Welke kortingscode is momenteel geldig bij Tofvel?

Er is op dit moment geen specifieke kortingscode, actiecode of couponcode actief.

Hoe ontvang ik een kortingscode op tofvel.com?

Ben je op zoek naar een kortingscode voor Tofvel, dan vind je op deze pagina alle actuele kortingscodes of couponcodes.

Actuele kortingscodes:

Er zijn op dit moment geen kortingscodes actief.

Hoe werkt een kortingscode bij Tofvel?

Heb je een Tofvel kortingscode ontvangen en wil je deze gebruiken voor een bestelling op tofvel.com? Wees je er dan van bewust dat deze korting altijd wordt verrekend over de totale orderwaarde. Bestel je meerdere artikelen, dan wordt de korting dus verrekend over het totaalbedrag. Je voert de kortingscode/couponcode altijd in tijdens het afrekenproces. Klik eerst op [toepassen] en de korting wordt automatisch verrekend.

Voorbeeld*: Je koopt twee paar pantoffels van 70 euro per paar. In totaal komt dit neer op 140 euro. Met een actiecode van 10% krijg je 14 euro korting op dit totaalbedrag. Het door jou te betalen bedrag wordt dan 126 euro (140 euro – 14 euro = 126 euro).

Echter, wil je één artikel houden en één artikel weer retourneren, dan krijg je voor het geretourneerde artikel 63 euro retour in plaats van de originele prijs van 70 euro. De korting die je hebt gekregen middels een code krijg je dus niet terugbetaald bij een eventuele retourzending.

* Voor het gemak hebben we de bedragen afgerond en twee gelijke bedragen gekozen.