Retourneren

Download retourformulier

Zichttermijn

Heb je online één of meerdere artikelen bij ons besteld, dan heb je het recht op een zichttermijn van 14 dagen. Ben je niet tevreden met een artikel of heb je spijt van je aankoop, dan heb je na ontvangst van de bestelling 14 dagen de tijd om je bestelling te herroepen en terug te sturen. Dit houdt in dat het artikel niet beschadigd, vuil, gewassen of zichtbaar gedragen is. Artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, met de originele verpakking geretourneerd te worden. Wij willen je verzoeken om het retourformulier zo volledig mogelijk ingevuld mee terug te sturen.

Artikel ruilen?

Als je graag een artikel wilt ruilen voor een andere maat, kleur of model, stuur dan het artikel naar ons retour en plaats een nieuwe bestelling met het juiste artikel. De kosten voor het aankoopbedrag van het geretourneerde artikel zullen, mits ongeschonden, zo spoedig mogelijk worden teruggestort. Ook voor ruilen geldt de zichttermijn van 14 dagen. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

Hoe te retourneren?

Wij stellen het op prijs als het retourformulier zo volledig mogelijk ingevuld meegezonden wordt. De kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Retourzendingen dienen dan ook voldoende gefrankeerd te worden.

Indien het artikel / de artikelen door eigen toedoen beschadigd of vuil zijn, of na de gestelde retourtermijn worden geretourneerd, dan kunnen wij hiervoor kosten inhouden.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen