Draag bij aan een groenere planeet met Green Friday bij Tofvel

Draag bij aan een groenere planeet met Green Friday bij Tofvel

Wij planten een boom voor elke nieuwe nieuwsbriefinschrijving tijdens Green Friday

Bij Tofvel doen we niet mee aan Black Friday. Dit betekent echter niet dat we er niks op uitdoen. Als groen tegengeluid doen we mee aan Green Friday. Geen kortingen geven en consumptie aanmoedigingen, maar een stap naar een groenere planeet.

Wij streven naar een betere wereld die ook voor volgende generaties leefbaar blijft. Daarom sluiten wij ons dit jaar aan bij Green Friday en gaan we op vrijdag 24 november 2023 bomen planten tijdens het Green Friday Forest Event, een initiatief van Trees for All.

Wij gaan voor groen!

Bomen spelen een cruciale rol in de biodiversiteit en het tegengaan van klimaatverandering. Bossen zijn essentieel voor een leefbare wereld. Ze vormen de longen van de aarde en zonder bomen zou er geen leven mogelijk zijn. Helaas zijn er in de afgelopen decennia ontelbare oppervlaktes aan bos verdwenen, wat mede de oorzaak is van de klimaatverandering.

Daarom ondersteunen we bij Tofvel het initiatief van Trees for All en sluiten we ons dit jaar aan bij Green Friday. Wij gaan dus niet mee met de gekte van Black Friday om extra omzet te maken door onze producten af te prijzen. In plaats hiervan gaan wij bomen planten om wat terug te doen voor de natuur. Het enige wat wij hiervoor terugvragen, is om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Doe samen met Tofvel mee aan Green Friday

Wil jij samen met Tofvel meedoen aan Green Friday? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en in ruil hiervoor planten wij een boom. Dit doen we voor elke nieuwe inschrijving! De actie loopt tot en met het Green Friday weekend!

De bomen zullen worden geplant in het Green Friday Forest. Dit bos gaat geplant worden in natuurgebied Het Twiske nabij Amsterdam. Vrijdag 24 november zijn we hier zelf bij aanwezig. Voor alle inschrijvingen in het weekend erna, zullen we ook nog bomen laten planten.

De bomen planten we in samenwerking met Trees for All. Na afloop van het Green Friday weekend krijgen wij hiervoor een certificaat met het aantal bomen dat we hebben laten planten.

Green Friday Tofvel

Over Trees for All

Trees for All is een erkende Nederlandse stichting (sinds 1999) die wereldwijd bosprojecten ontwikkelt en ondersteunt. Hun missie is om een bijdrage te leveren om klimaatverandering tegen te gaan, de biodiversiteit te herstellen en gezondere leefomstandigheden te cre√ęren door wereldwijd bomen te planten en bestaande bossen te herstellen. Ze willen mensen bewust maken van het belang van bomen.

Inmiddels zijn er dankzij deze stichting al ca. 9,6 miljoen bomen en struiken geplant en 107 duurzame bosprojecten gerealiseerd, in Nederland en wereldwijd. Dit heeft al gezorgd voor bijna 700.000 ton CO2-compensatie!

Een van de jaarlijks terugkerende initiatieven van de stichting is Green Friday, als alternatief voor overconsumptie door Black Friday.

Trees for All staat bekend om haar transparante en effectieve aanpak. Ze zorgen ervoor dat de bomen daadwerkelijk geplant worden en bijdragen aan CO2-compensatie. Ze werken hiervoor samen met bedrijven, maar ook individuen kunnen tegen een kleine bijdrage een boom (of meerdere bomen) laten planten. Als bewijs krijgt ieder individu of bedrijf een certificaat van deelname.

Trees for All

Tofvel nieuwsbrief

Met de Tofvel nieuwsbrief ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe collecties of als we de voorraden weer hebben bijgevuld. Verder informeren we je graag over onze acties - zoals Green Friday - en de verhalen achter ons merk en de producten. We houden je natuurlijk ook op de hoogte over het aantal geplante bomen na afloop van het Green Friday Forest Event!

Ga naar tofvel.com, schrijf je in en draag bij aan een betere wereld!

Fairtrade week x Tofvel

Fairtrade week x Tofvel

Lees meer