Het alternatief voor huissokken; Tofvel

Huissokken; het zijn van die heerlijk warme, vaak wollen sokken om ‘s-avonds mee op de bank te ploffen. Van die sokken om aan te trekken onder je meest chille outfit, terwijl de haard lekker knettert of de centrale verwarming zorgt voor een aangename temperatuur in de woonkamer. Echter sommigen prefereren om ook thuis toch echt wat om de voeten te hebben. Dan kom je al gauw pantoffels uit. Ze zijn lichter dan gewone schoenen en je hoeft niet bang te zijn om de bank, het tapijt of het vloerkleed vies te maken met schoenen waarmee je buiten bent geweest. Maar pantoffels zijn er in tal van soorten en prijsklassen. Hoe maak je dan de juiste keuze? Probeer eens Tofvels. Duurzaam, uiterst comforttabel en ze zien er nog eens leuk uit ook. Plús, je draagt een steentje bij aan de lokale economie in Nepal.

Wat zijn huissokken?

Huissokken, vaak ook wel anti-slip sokken genoemd, zorgen voor lekker warme voeten, zijn vaak wat dikker dan normale sokken en hebben in de meeste gevallen een anti-slip zool of -profiel aan de onderzijde voor optimale grip op gladde vloeren en trappen in huis. Huissokken zorgen dus niet alleen voor comfort voor de voeten, maar ook voor een stuk veiligheid. Het gebeurt maar al te vaak dat er iemand thuis uitglijdt door gladde sokken op een gladde vloer. Meestal loopt het goed af, maar het kan ook goed mis gaan. Sokken met een anti-slip profiel aan de onderkant minimaliseren de kans op dit soort ongelukjes in huis. Voor wie pantoffels niet fijn vindt of gewoon te log vindt, zijn huissokken een goed alternatief. Wie graag goede huissokken wil aanschaffen, die doet er goed aan te kiezen voor exemplaren die gemaakt zijn van enkel natuurlijke materialen als wol. Wollen sokken garanderen een constante temperatuur voor de voeten (warm in de winter, verkoelend in de zomer) en voorkomen transpiratie van de voeten. Dit is te danken aan de vele fijne eigenschappen van wol. Maar er is nog een alternatief voor de standaard pantoffel, namelijk de Tofvel.

Waarom Tofvel een goed alternatief is

Wie eenmaal Tofvels aan heeft gehad, wil waarschijnlijk nooit meer terug naar huissokken of een ander type pantoffel. Dankzij de maakwijze zitten de pantoffels bijzonder comfortabel, de hele avond lang. Ze gaan waarschijnlijk pas uit op het moment dat je naar bed gaat of de deur uit gaat.

Een Tofvel valt heerlijk rondom de voet, zonder te strak te zitten of last te hebben van afzakken en irriterende naden. Ze zitten het fijnst door ze te dragen met blote voeten. Een slim aangebrachte inkeping aan de zijkanten zorgt voor een gemakkelijk instap. Het puur natuurlijke wolvilt staat garant voor een aangenaam voetklimaat, zonder last te krijgen van klamme voeten en onaangename luchtjes van zweetvoeten. Uiteraard ontbreekt een anti-slip zool niet. Groot voordeel ten opzichte van huissokken is de aangebrachte EnergySole, een schokabsorberende zool die iedere stap absorbeert, ook op harde ondergronden, en alle spieren in de voet aan het werk zet. Het laatste geeft een energieker gevoel, doordat de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Meer informatie over Tofvel lees je op de homepage van Tofvel.com.

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen