Fairtrade pantoffels

Draag bij aan een betere wereld. Met de aanschaf van een paar pantoffels draag je bij aan de lokale economie van Kathmandu, Nepal. De productie van de Tofvel zorgt voor werkgelegenheid en een eerlijk inkomen voor de makers. Van elk verkocht paar wordt een deel afgedragen voor onderwijs van de medewerkers en hun kinderen. Wij bieden lokale financiële ondersteuning, zodat de kinderen van de werknemers naar school kunnen gaan. Dit is in Nepal niet zo vanzelfsprekend als voor ons. Daarnaast krijgen de werknemers Engelse lessen aangeboden. Met deze ondersteuning geven we de werknemers en kinderen de kans zich te ontwikkelen en stimuleren ze hiermee zich beter te integreren in de samenleving wat de lokale economie een boost geeft voor de toekomst.

Handgemaakt met een persoonlijk tintje

Elke Tofvel wordt op authentieke wijze met de hand gemaakt in Nepal. De pantoffels worden afgewerkt met een persoonlijk geborduurde handtekening van de maker. Zo weet je precies wie jouw paar Tofvel pantoffels heeft gemaakt. Elk paar bevat een kaartje met persoonlijke informatie over de maker.

Duurzame materialen

Een Tofvel wordt gemaakt van 100% duurzaam wolvilt. De wol wordt zonder gebruik van chemicaliën en synthetische stoffen behandeld. Puur natuur dus! De wol zorgt niet alleen voor een aangenaam klimaat voor de voeten, maar is ook zelfreinigend. Het hoge natuurlijke gehalte aan lanoline in de wol zorgt voor een perfecte impregnering tegen vuil, wind en zon. Voor het reinigen van de pantoffels zijn dus geen schoonmaakmiddelen nodig. Goed voor het milieu dus!

Je winkelwagen

Sale

Product title

Product description

Color name Kleur:

Size Maat:

€29,95

Verwijderen

Subtotaal

Gratis verzending
Afrekenen